top of page

Mořská voda pro sportovce

78 organických minerálů a stopových prvků obsažených v mořské vodě napomáhá okamžitému doplnění přirozených minerálů (elektrolytů), které vaše tělo ztrácí při fyzické námaze. Proto je mořská voda Sport ideální pro sportovce, kteří chtějí zvýšit svou výkonnost.


Díky obsahu 78 minerálů je skvělým zdrojem pro jejich rychlé doplnění. Praktické balení 20 ml ampulek (30 ks) je vhodné pro sportovce, kteří chtějí mít mořskou vodu vždy po ruce. Oproti klasickým ampulím procházejí vyšší mikrofiltrací (0,1mμ), což umožňuje rychlejší vstřebání.

 

Zlepšení funkce svalů díky obsahu hořčíku a draslíku, které jsou důležité pro prevenci křečí. Pro sportovce, kteří preferují přírodní produkty bez umělých přísad.


Jako jediný přírodní zdroj obsahuje mořská voda většinu prvků periodické tabulky (všechny existující minerály a stopové prvky + vitamíny, enzymy atd.). Poměr obsahu látek se v každém oceánu či moři nepatrně liší v závislosti na proudech a obsahu planktonu. Fytoplankton a zooplankton přetváří minerály prostřednictvím fotosyntézy do organické podoby, která je pro využití organismem výhodnější. Minerály a stopové prvky na sebe působí synergicky, tzn. zvyšují svůj účinek.


Pusťte si video a namotivujte se k dalšímu výkonu. Sportu zdar!



Už máte zkušenosti s používáním vody při sportu? Dejte nám vědět. Těšíme se z každého z vašich feedbacků. Moc si toho vážíme.


Váš Bohémar


 

Produkty Sport




Comments


bottom of page